VEELGESTELDE VRAGEN

NEDERLAND
Je kan kiezen tussen DHL en PostNL voor bezorging. Sinds de lockdown hebben we betere ervaringen gehad met DHL. Verzending in Nederland en België is gratis voor bestellingen boven €50. Verzendkosten voor bestellingen onder €50 bedragen €4,95. Onze bestellingen worden verwerkt door een extern magazijn, wat betekent dat zelfs bestellingen die 's avonds worden geplaatst, meestal de volgende dag worden bezorgd.

- DHL: Besteld op werkdagen vóór 22:00 uur = de volgende dag bezorgd.
- PostNL: Besteld op werkdagen vóór 22:00 uur = de volgende dag bezorgd.
- Same Day Delivery: €6,95. Besteld op werkdagen vóór 10:30 uur = dezelfde avond bezorgd.

Let op: Geen leveringen op zondag. Rond de feestdagen kan het af en toe langer duren voordat je bestelling wordt bezorgd. Wees vriendelijk voor je postbezorger!

BELGIË
Bestellingen voor België worden verzonden via DHL met een levertijd van 2-3 werkdagen. Verzendkosten voor bestellingen onder €50 bedragen €5,95 en verzending is gratis voor bestellingen van meer dan €50.

ANDERE LANDEN
Voor verzendinformatie met betrekking tot jouw land, bezoek de website van jouw land.

NEDERLAND
Bestellingen geplaatst vóór 22:00 uur (DHL) of 20:00 uur (PostNL) worden doorgaans dezelfde avond verzonden en de volgende dag bezorgd. Bezorgdagen zijn van maandag tot en met zaterdag. Rond de feestdagen kan het af en toe langer duren voordat je bestelling wordt bezorgd. Wees vriendelijk voor je postbezorger!


BELGIË

Bestellingen voor België worden verzonden via DHL met een levertijd van 2-3 werkdagen. Verzendkosten voor bestellingen onder €50 bedragen €5,95 en verzending is gratis voor bestellingen van meer dan €50.

ANDERE LANDEN
Voor bezorging naar andere landen, bezoek de website van het desbetreffende land.

Het kan teleurstellend zijn als je je bestelling niet op tijd ontvangt en we zullen je zo goed mogelijk helpen als dat gebeurt. Neem contact met ons op en vergeet niet om je bestelnummer te vermelden.

Helaas is het niet mogelijk om een wijziging aan te brengen in je adres nadat je je bestelling hebt afgerond. Bel ons en we zullen het voor je wijzigen. We zijn 's nachts niet bereikbaar. Heb je een fout gemaakt in je verzendgegevens na kantooruren? Stuur ons dan een e-mail en we zullen proberen het zo snel mogelijk te corrigeren.

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je onmiddellijk een bevestigingsmail met een link naar de status van je bestelling. Alle bestellingen worden aan het einde van de dag verzonden. Zodra we een verzendlabel afdrukken, wordt je track en trace-code automatisch toegevoegd aan je accountgegevens. Jouw bestelling wordt vervolgens gesorteerd door de postdienst en de bezorgplanning wordt bijgewerkt. Dit kan duren tot middernacht. Je ontvangt een e-mail zodra de definitieve planning is gemaakt door de postdienst. Let op: Als we een wijziging moeten aanbrengen in het bezorgadres, worden track en trace-links niet meer automatisch bijgewerkt. In dat geval sturen we je de volgende dag handmatig een bevestiging.

Heb je je spam-map gecontroleerd? Soms worden onze e-mails onterecht gemarkeerd als spam. Staat de e-mail niet in je spam-map? Als je geen e-mails van ons hebt ontvangen, is het mogelijk dat je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van je e-mailadres. Bel of e-mail ons en we zorgen ervoor dat alles in orde is met je bestelling.

Als je niet tevreden bent met je bestelling, is het in de meeste gevallen mogelijk om het terug te sturen en een terugbetaling te ontvangen wanneer je het product naar ons terugstuurt.

Retouren worden geaccepteerd onder de volgende voorwaarden:
- Je hoeft geen reden op te geven voor de retournering of het verzoek om een ​​terugbetaling.
- Wij ontvangen de bestelling binnen 30 dagen na de geplaatste order.
- Het product is niet gebruikt, de verpakking is intact en het product ziet er als nieuw uit.
- De retour verzendkosten worden volledig betaald door de klant.
- Wanneer wij het product ontvangen hebben, zullen wij het aankoopbedrag terugbetalen. Let op: Dit is de prijs van het product, exclusief verzendkosten.
- Vergeet niet een briefje met je ordernummer en rekeningnummer toe te voegen aan het retourpakket.

RETOURADRES
Sam & Julia
Muntplein 8
1012 WR Amsterdam

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je kortingscode niet werkt. Het makkelijkst is om ons te bellen of een e-mail te sturen, we helpen je graag!

Meest voorkomend:
- Er geldt een vaste prijs voor boeken in Nederland. Het is niet toegestaan om boeken onder de vastgestelde prijs te verkopen. Dit is ter bescherming van zowel de auteur als de uitgever. Daarom is het ons niet toegestaan om korting te geven op boeken.
- Soms bieden we een kortingscode aan voor nieuwe klanten. Deze kortingscode kan slechts eenmaal bij de eerste bestelling worden gebruikt. Als we al een bestelling hebben verwerkt vanaf jouw e-mailadres, is het niet mogelijk om opnieuw met korting te bestellen.
- Sommige kortingen zijn slechts een bepaalde periode geldig. Het is mogelijk dat jouw kortingscode niet meer geldig is.

Op dit moment is het niet mogelijk om een persoonlijk bericht toe te voegen aan een bestelling, ook is het niet mogelijk om bestellingen als kado in te laten pakken. Als je de bestelling toch naar iemand anders wilt sturen als kado, kan je natuurlijk eenvoudig het adres van de beoogde ontvanger toevoegen in plaats van jouw eigen adres.

Let op: houd er rekening mee dat de ontvanger niet zal weten dat het pakket van jou afkomstig is. Er staan geen prijzen vermeld op de factuur die bij de bestelling wordt gevoegd.

Tip: stuur een leuke e-mail met de track and trace-code om de beoogde ontvanger op de hoogte te stellen! Op die manier weten ze wat er komt en van wie het komt.

Jazeker! Je ontvangt geen fysiek maar een digitaal certificaat. De ontvanger kan online winkelen met een speciale kadocode, voor de waarde dat je tijdens het afrekenen hebt opgegeven.

Wanneer een product is uitverkocht, kun je gebruikmaken van de geautomatiseerde back-in-stock meldingsknop. Deze knop bevindt zich naast het product op de productpagina. Als je dit doet, stellen we je onmiddellijk op de hoogte wanneer het product weer op voorraad is.