Verzenden & Retourneren

Verzenden

NEDERLAND
Je kan bij ons kiezen uit DHL en PostNL. Wij hebben sinds de lockdown betere ervaringen met DHL. Verzending van je bestelling in Nederland en België is gratis bij besteding vanaf €50,- Verzendkosten bij bestellingen onder de €50 zijn €4,95 (DHL) of €5,95 (PostNL). Onze orders worden verwerkt door een extern magazijn, waardoor wij zelfs bestellingen die 's avonds gedaan worden meestal de volgende dag nog kunnen bezorgen.

- DHL: Besteld op werkdagen tot 22.00 = volgende dag in huis.
- PostNL: Besteld op werkdagen tot 22.00 = volgende dag in huis.
- Same Day Delivery: €6,95. Besteld op werkdagen vóór 10.30: zelfde avond geleverd.

BELGIË
Bestellingen voor België worden verstuurd met DHL. Levertijd is 2-3 werkdagen. Bij bestellingen onder de €50 zijn de verzendkosten €5,95. Boven de €50 euro is verzending gratis.

ANDERE LANDEN
Voor de bezorgkosten naar andere landen, bezoek de Sam & Julia website van het desgewenste land of neem contact met ons op.

Je ontvangt van ons een track-and-trace code via de e-mail zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten. Hiermee kun je je bestelling volgen. Het kan tot na middernacht duren voordat de planning bij de pakketdiensten bekend is.

Check in ieder geval even de track and trace die je via de mail hebt ontvangen. Ook in de mail met je orderbevestiging staat een link naar de orderpagina waarop je de track and trace kunt inzien. Wordt je hier niet wijzer van, dan kan je ons natuurlijk bellen en dan helpen wij je graag verder. Als je je ordernummer weet, of de naam of email-adres waarmee je hebt besteld, dan kunnen wij je bestelling snel terugvinden.

Bellen: 020-2157341 van 09:00-17:00 op werkdagen.
E-mailen: info@sam-julia.com
Chatten: via het icoontje op www.sam-julia.com van 09:00-17:00 op werkdagen.

Retourneren

Als je niet tevreden bent met een aankoop is het in de meeste gevallen mogelijk om je geld terug te krijgen wanneer je het product retour zendt. Hiervoor hanteren wij de volgende regels:

- Je hoeft geen reden op te geven voor het retourneren en terugvragen van het aankoopbedrag.
- Wij ontvangen het product binnen 30 dagen na aankoop weer terug.
- Het product is ongebruikt en verkeert in nieuwstaat.
- De verzendkosten voor het retourneren betaalt de klant zelf.
- Als wij het product terug hebben ontvangen, maken we de productprijs over op je rekening. Let op: dit is de productprijs exclusief verzendkosten.
- Vergeet niet om de factuur, je adres, en rekeningnummer mee te sturen met het retourpakket!

Sam & Julia
Muntplein 8
1012 WR Amsterdam