FIJNE KONINGSDAG!

Het is feest in het Muizenhuis! De straten zijn met vlaggetjes versierd, overal worden hapjes en spulletjes verkocht en op elke straathoek is een optreden.
Sam en Julia wachten in spanning af op de komst van de koning en koningin. Het belooft een geweldige Koningsdag te worden!
Wil jij jouw Muizenhuis ook helemaal in oranje sferen brengen? Neem hieronder een kijkje voor lekker veel DIY tips en trics.
Sla het inkijkexemplaar na van het boek Het Grote Feest voor nog meer feestelijke knutselinspiratie.

Het is feest in het Muizenhuis! De straten zijn met vlaggetjes versierd, overal worden hapjes en spulletjes verkocht en op elke straathoek is een optreden. Sam en Julia wachten in spanning af op de komst van de koning en koningin. Het belooft een geweldige Koningsdag te worden!

Wil jij jouw Muizenhuis ook helemaal in oranje sferen brengen? Neem hieronder een kijkje voor lekker veel DIY tips en trics. Sla het inkijkexemplaar na van het boek Het Grote Feest voor nog meer feestelijke knutselinspiratie.

ZO MAAK JE DAT!

Wil je weten hoe dit feestelijk tafereel is gemaakt? Beweeg simpelweg je (computer)muis over het interactieve plaatje en laat je inspireren.

VIDEO'S

Bekijk de DIY video's hieronder voor nog meer tips & trics.

Zo maak je de lekkerste taartjes van Fimo polymeer klei.

koop Fimo >

Maak zelf een boekenkast van
ijslolly stokjes.

koop ijslolly sticks >

Kleed je Muizenhuis aan met mini accessoires van papier.

koop knipvellen >

Zie hier hoe Lili een woonkamer knutselt en inricht (deel I).

koop woonkamer meubelkit >

Geef jouw Muizenhuis een retro behangetje.

koop knipvellen >

Haal groen in het Muizenhuis met planten.

koop knipvellen >
Liquid error (sections/pf-1237d575 line 49): product form must be given a product

INKIJKEXEMPLAAR

MAAK JE EIGEN BUTTON

Kom je eigen Muizenhuis button maken in het Muizenhuis! Tijdens de meivakantie staat er een buttonmachine in Het Muizenhuis Mini Museum. Kies zelf een leuk plaatje uit en de button wordt voor je neus gedrukt! Een leuk aandenken aan een onvergetelijk bezoek aan Het Muizenhuis Mini Museum in Amsterdam.

meer info >