DE NATIONALE VOORLEESDAGEN

Vier de Nationale Voorleesdagen (26 januari t/m 5 februari) met Sam en Julia in het Muizenhuis!

Dankzij de unieke foto's die onze verhalen illustreren verdwalen kinderen én volwassenen graag in de Muizenhuis wereld. De avonturen van Sam en Julia zijn natuurlijk ook geweldig om voor te lezen en staan elke avond hoog op de voorlezen voor het slapengaan wensenlijst. Om je te helpen met kiezen hebben we een handig lijstje gemaakt met top vijf voorleesboeken voor kinderen onder de drie jaar en voorleesboeken voor kinderen boven de drie jaar.
Lezen jullie binnenkort ook samen een Muizenhuis verhaaltje 's avonds?

TOP 5 VOORLEESBOEKEN VOOR PEUTERS 

De vijf leukste voorleesboeken voor kinderen onder de drie jaar.

De kinderboeken van Het Muizenhuis zijn fantastische voorleesboeken voor kinderen onder de drie jaar. Er zijn kartonboekjes om te beginnen met lezen, een ABC boek om letters te leren herkennen en een geluidenboek voor peuters. Natuurlijk kan je ook al beginnen met voorlezen uit de creatieve boeken uit de Muizenhuis-reeks, vol avonturen van de muizen Sam en Julia.

Wat hoor je daar?
Wat hoor je daar?
Wat hoor je daar?

Wat hoor je daar?

14,99
ABC
ABC
ABC

ABC

18,99
Oei, wat eng!
Oei, wat eng!
Oei, wat eng!

Oei, wat eng!

11,99

WIN EEN XXL BOEK

Doe jij al mee met onze win actie op Instagram?
Om de Nationale Voorleesdagen te vieren geven we een van onze felbegeerde Limited Edition XXL boeken weg. Kijk snel op Instagram naar onze @hetmuizenhuis pagina om te ontdekken hoe je meedoet!

naar instagram

#NATIONALEVOORLEESDAGENMETSAMENJULIA

TOP 5 VOORLEESBOEKEN 

De vijf leukste voorleesboeken voor kinderen boven de drie jaar.

De kinderboeken van Het Muizenhuis zijn fantastische voorleesboeken voor basisschoolkinderen. Dankzij de creatieve illustraties in de vorm van fantastisch gedetailleerde foto's van de Muizenhuis wereld zijn de mooie kinderboeken van Het Muizenhuis jarenlang leuk om te lezen en te bekijken. Leer de muizenvrienden Sam en Julia kennen in deel 1 van de boekenserie, en ga mee op avontuur in alle zes delen van de Muizenhuis-reeks: Sam en Julia, Het theater, Het circus, Op de kermis, De haven en Het museum.

TJOKVOL BOEKEN!

Wist je al dat je elke dag langs kan komen bij Het Muizenhuis Mini Museum om tussen de muizenboeken te snuffelen? Kom gezellig langs! 

Het Muizenhuis Mini Museum
Eerste Tuindwarsstraat 1-hs
1015 RT Amsterdam

Dagelijks open van 10:00 tot 17:00 uur

JULLIE FAVORIETE KINDERBOEKEN

De bijzondere kinderboeken van Het Muizenhuis zijn de favoriete kinderboeken van kinderen en (groot)ouders.