ZO ZET JE HET
SPEELHUIS IN ELKAAR

In deze video leg ik uit hoe je de kamers van het Muizenhuis Speelhuis in elkaar zet. Door de randen goed om te buigen voordat je de randen vastplakt voorkom je dat er te veel druk op de print komt te staan. Zo weet je zeker dat je Speelhuis mooi blijft en lang mee gaat. Veel plezier met bouwen!

JOUW KAMERS INRICHTEN

In jouw muizenhuis mag je zelf verzinnen hoe de kamers eruit zien. Om je te helpen zijn er meubelkits, die per kamer een bouwpakket voor basismeubels bevatten. Zet ze in elkaar en laat je fantasie er op los. Wil je een ruimte uit het Muizenhuis namaken of liever zelf iets verzinnen? De basis is er, jij kan er eindeloos op voortborduren.

woonkamer

In dit huis ben jij de baas! De meubels zijn de basis. Als je de kast, de bank, de salontafel, de bijzettafel, de fauteuil en de boekenplanken van de meubelkit in elkaar hebt gezet, kun je ze daarna precies zo beschilderen als jij wil. Zin in sterren, bloemetjes, streepjes, zuurstokroze of gifkikkergroen? Het kan straks allemaal.
In het filmpje zie je hoe je alles in elkaar zet.

EEN KAMER VOL SPULLETJES

Als jouw huis ingericht is zoals jij dat wil, kan je daarna uitpakken! Alle miniatuur spulletjes die je ziet in de boeken van het Muizenhuis zijn gemaakt op schaal. Om je een handje te helpen zijn er knipvellen, waarmee je de voorraadkast en de buffetkast kan vullen. Tegels, borden, pakjes rijst, cornflakes en kattenvoer: je kan het zo gek nog niet verzinnen, of binnenkort staat het in jouw muizenhuis.

 WOONKAMER EN SLAAPKAMER

Je kamers inrichten op de Muizenhuis manier? Met de knipvellen voor de woonkamer en de slaapkamer maak je miniatuurspulletjes met een Muizenhuis look. Van schilderijen tot kranten en gouden boekjes, met deze uitgeknipte schatten verrijk jij je eigen muizenhuis meteen.

bekijk het product

Mini's

Deze mini's hebben precies de goede maat voor het Muizenhuis speelhuis. De mooie materialen zorgen ervoor dat de mini’s er super realistisch uitzien in jouw Muizenhuis.
Verzamel ze allemaal!

ANDERE MUIZENHUIS MATERIALEN

De spulletjes in het originele Muizenhuis zijn vaak gemaakt van restmaterialen en gevonden schatten. Toch zijn er wat basismaterialen waar de echte muizenhuisbouwer niet zonder kan. Kan jij een geheimpje bewaren? Dit zijn de materialen die we zelf gebruiken!

KNUTSELEN MET IJSCOSTOKJES

Met ijscostokjes kan je jouw muizenhuis nog gedetailleerder inrichten. Maak een houten vloer, lambrisering, boekenplanken en extra meubels van deze handige houten stokjes. Natuurlijk kan je ze ook schilderen in de kleur die je hebben wil.

bekijk het product