KLEURPLATEN

Kan je geen genoeg krijgen van de verhalen van Sam en Julia? Gelukkig houden Sam en Julia je ook buiten de boeken bezig. Download de gratis kleurplaten van Sam en Julia. Altijd handig om bij je te hebben. Zie je een groter kleurproject wel zitten? De Mega XL kleurposter is zo groot als een zesjarige! Daar ben je wel even zoet mee!

pf-44d70bcf--Asset-843x.webp__PID:604af5e5-cd31-4e3d-b18f-68b459fa00bd

GRATIS DOWNLOADS

MUSEUM

Sam en Julia gaan in het nieuwe boek Het museum ook kijken in de Egyptische zaal en ze zijn wel heel erg onder de indruk van de mummie... Geef jij de zaal weer kleur? 

 download

MEGA XL KLEURPLAAT

Ga je mee op reis met het circus? Julia en haar moeder reizen een zomer mee met circus Roberti. Ze slapen in een woonwagen, en werken in de grote circustent, de kassawagen en de keukenwagen. Sam blijft thuis en logeert in de slaapkamer van Ella. Hij gaat ook op bezoek bij de pottenbakkerij en de voddenboer. Wil je ook mee?

MEGA XL KLEURPLAAT

Helemaal uitgevouwen is de kleurplaat ongeveer 80 cm breed en 115 cm hoog. Zo groot is een kind van ongeveer 6 jaar! Het volledige Muizenhuis is afgebeeld en klaar om ingekleurd te worden. Geniet van urenlang kleurplezier en hang het daarna aan de muur.

Geschikt vanaf 4 jaar | Inhoud: XL Kleurplaat | Afmetingen kleurplaat: 80 x 115 cm

Section
Drop element here