VALENTIJNSDAG IN HET MUIZENHUIS

Op 14 februari is het Valentijnsdag. Die dag vieren de muizen in het Muizenhuis de liefde! 

Het is alweer bijna tijd voor liefdesbrieven, bonbons en romantische afspraakjes! In het Muizenhuis vieren we allerlei soorten liefde op Valentijnsdag. De circusdirecteur van Circus Roberti schrijft bijvoorbeeld heel graag lieve brieven aan de muizen die hij kent. Hij is namelijk stiekem gek op gedichten schrijven en maakt zijn vrienden daar blij mee. En zien jullie die leuke muis op het paard in de draaimolen? Dat is Bob. Bob en Katja hebben hun eerste afspraakje op de kermis vandaag. Lief, hè?

LIEFDESBRIEVEN

Download deze gratis printable en print hem uit op A4. Knip de kaarten en enveloppen uit langs de lijnen en vouw ze langs de stippellijnen. Zo maak je in een handomdraai de allerleukste Valentijns Post voor in de brievenbus van jouw muizendeurtje. 
Laat je ons zien hoe jouw post eruit ziet in de brievenbus? #valentijnsdaginhetmuizenhuis

download knipvel

#VALENTIJNSDAGINHETMUIZENHUIS

EEN KLEIN CADEAU VOOR VALENTIJN

De vijf leukste cadeautjes voor jouw kleine Valentijn.

In het Muizenhuis houden de muisjes van het uitwisselen van kleine Valentijnscadeautjes. Knuffelmuisjes Sam en Julia komen graag Valentijnsdag met jullie vieren. Geef ze meteen een eigen plekje in jullie huis met de meubelkit en het muizenluikje, of lees over het eerste afspraakje van Katja en Bob in ons voorleesboek Op de kermis.

JULLIE FAVORIETE PRODUCTEN

De speciale kinderboeken, het bijzondere speelgoed en de knutselspullen van Het Muizenhuis zijn favoriete cadeaus voor kinderen en (groot)ouders.