Luisterboeken

Er valt een hoop te luisteren bij Het Muizenhuis! Luister naar alle boeken van het Muizenhuis op Spotify. En wist je dat we ook een heel leuk geluidenboek verkopen? Een gegarandeerde hit bij de allerjongsten.

Sam en Julia

Deel één van het Muizenhuis is te beluisteren op Spotify! Ingesproken door Dieuwertje Blok en voorzien van prachtige muziek en geluidseffecten van Floor Minnaert. 

bekijk boek

Het Theater

Deel twee van het Muizenhuis is te beluisteren op Spotify! Ingesproken door Dieuwertje Blok en voorzien van prachtige muziek en geluidseffecten van Floor Minnaert. 

bekijk boek

Het Circus

Deel drie van het Muizenhuis is te beluisteren op Spotify! Ingesproken door Dieuwertje Blok en voorzien van prachtige muziek en geluidseffecten van Floor Minnaert. 

bekijk boek

Op de Kermis

Deel vier van het Muizenhuis is te beluisteren op Spotify! Ingesproken door Dieuwertje Blok en voorzien van prachtige muziek en geluidseffecten van Floor Minnaert. 

bekijk boek

De Haven

Deel vijf van het Muizenhuis is te beluisteren op Spotify! Ingesproken door Dieuwertje Blok en voorzien van prachtige muziek en geluidseffecten van Floor Minnaert. 

bekijk boek

De picknick

De picknick is te beluisteren op Spotify! Ingesproken door Dieuwertje Blok en voorzien van prachtige muziek en geluidseffecten van Floor Minnaert. 

bekijk boek

Het grote feest

Het grote feest is te beluisteren op Spotify! Ingesproken door Dieuwertje Blok en voorzien van prachtige muziek en geluidseffecten van Floor Minnaert. 

bekijk boek

Wat hoor je daar?

bekijk boek